Program do zarzadzania urlopami

System POS to układ gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe oraz tym odpowiednie.

Dla przeciętnych i ważniejszych lokali POS znacznie dobrze konsultuje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak także bogatych sieci gastronomicznych. To istotne narzędzie, dobrane do działalności na jakiejś liczbie stanowisk POS. Projekt w prosty sposób usprawni prowadzenie na poszczególnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną opiekę nad każdym odcinkiem pracy w terenie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność zatrudnionych w kuchni również na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgodność z innymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami oraz układami, które usprawnią działanie każdego domu. Funkcjonowanie na specjalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, przychodzą na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Jasny i lekki sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na stok kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt wydłużonym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w środowisku przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.